SOM EQUIP

Seve Velasco

Màster de Musicoteràpia a l’ESMUC. Percussionista amb estudis de percussió d’Àfrica occidental, Gnaua, Tuàreg , Berber, Brasileira, Rajastani (India) amb Mestres autòctons. Percussió i dansa, Popular i Afrocubana a l’ISA (Institut Superior d’Art de l’Havana) -Cuba- .

Creativitat i Expressió Primitiva, Expressió musical, Diafroteràpia i Gestalt a l’institut Municipal d’expressió de Barcelona. Dansa i percussió transpersonal a l’ Escola d’Expressió i Comunicació de Barcelona. Musicoteràpia especialitzada en Autisme i Avançada amb FEAPS.

Xavier Martínez

Músic (baterista – percussionista). Màster en Musicoteràpia a IL3/UB. Musicoterapeuta acreditat a España (MTAE) número d’identificació MTAE-78 en el Registre Espanyol de Musicoterapeutes Acreditats (REMTA). Formació clàssica de piano i solfeig durant 5 anys al Conservatori Superior de música del Liceu. Formació de música moderna a Barcelona: Taller de Músics, Espai Musical Avinyó, Escola Alois Haba. Títol bàsic de músic-instrumentista per l’INCANOP (Institut Català de Noves Professions) pel Conservatori Municipal de Barcelona Extensió universitària en l’especialitat de música bateria, percussió i piano) a l’ISA (Institut Superior d’Art de l’Havana) -Cuba- .

En l’àmbit de la música forma part de diversos projectes musicals com a baterista (Patch, Alf4, The Great Toad) amb una llarga experiència en directes.

Actualment cursant el màster en la metodologia Bapne .