QUI

Seve Velasco

Apassionat per la percussió des d’una edat primerenca, Seve va estudiar ritmes d’Àfrica occidental amb percussionistes africans a Barcelona, ​​afrocubà en l’Institut d’Art ISA a l’Havana (Cuba), ha pres lliçons 1-a-1 amb Yaroldy Abreu, i té un Màster en Musicoteràpia (ESMUC Barcelona). A més, manté una relació de molts anys amb els mestres de Gnaua del desert del Marroc, amb els qui ha col·laborat en els seus nombrosos viatges. També ha estat tocant diversos ritmes multiculturals durant molts anys.

En la seva vasta experiència en musicoteràpia, ha treballat amb el trastorn de l’espectre autista (TEA), discapacitat mental i física, demència, exclusió social i enfermetats rares. la percussió és l’eina per excel·lència en les seves sessions de musicoteràpia.

Seve ha facilitat tallers de percussió des de 2002, va assistir a sessions de percussió durant molts anys amb Lluis Molas i va participar en tallers de dansa transpersonal impartits per Guem.

En 2015 va conèixer a Arthur Hull en la seva formació de VMC, que li va donar informació sobre la facilitació de Drum-circle. En 2016 i 2017 va tornar a assistir als seus trainnings. Durant els anys següents ha assistit a diversos seminaris i capacitacions: facilitació de cercles de tambors amb Pau Gimeno, demència i salut mental amb la Dra. Jane Bentley, Històries en cercles de tambors amb Paul John Dear, Mentoring amb Christine Stevens, The Business of Drumming in Business amb Mary Tolena, Rhythm2Recovery amb Ray Watters i Rhythmic Connections amb Mary Knish. Facilita cercles de tambors de tota mena:  escoles, discapacitats, famílies, empreses, exclusió social, esdeveniments especials, etc. Actualment, CEO de Som Percussió, Remo endorsed Drum Circle Facilitator i promotor de Drumstrong Barcelona.

Perfil Remo Team