MUSICOTERÀPIA

MUSICOTERÀPIA

La musicoteràpia té com a principal objectiu la promoció, assistència i rehabilitació de la salut de les persones. És una disciplina que estudia els aspectes sonors de les persones en l’àmbit receptiu, expressiu i relacional. Utilitza el so en totes les seves dimensions per a afavorir els processos saludables en l’ésser humà.

 

  • La Musicoteràpia en discapacitatÉs una activitat que ajuda a aconseguir i reforçar objectius terapèutics així com millorar la qualitat de vida de les persones amb pluridiscapacitats.

 

  • Relació entre musicoteràpia i persones gransLa memòria s’activa i tant els records passats com presents floreixen amb més força. Amb això s’aconsegueix preservar la memòria més recent amb la finalitat d’endarrerir tot el possible les  pèrdues de memòria.

 

  • Exclusió socialAjudem al procès d’inserció  combinant técniques musicoteràpia, cercles de  percussió i Rhythm to Recovery.

 

  • Musicoteràpia  a domiciliEspecialistes en autisme i enfermetats rares, portem les sessions al domicili per ajudar en eldesenvolupament del nen. Aprofitant el contacte directe amb la família i l’estabilitat de l’espai per la persona.